Laat je in de watten leggen tijdens deze drie en half uur durende privé tour. Tijdens deze tour gaan we samen tapas en cava proeven en krijg je uitleg over de oorsprong hiervan. Je fietst met je eigen privé gids die van te voren in overleg met jou, je familie, vrienden of collega's, de route op maat maakt. Bepaal zelf het tempo, welke bezienswaardigheden je wilt zien en waar, wanneer en hoelang je pauze houdt. Je kan met je eigen gids bijvoorbeeld de (minder) bekende modernistische architectuur, de smalle straatjes en pleinen van de oude binnenstad of zelfs Montjuïc ontdekken. De keuze is aan jou! Heb je geen idee, geen probleem, onze creatieve gidsen maken je tour fantastisch. Bij terugkomst drinken we nog een glaasje cava om de tour goed af te sluiten..
Wanneer je aankomt in onze shop kan je natuurlijk zelf een fiets kiezen, we hebben allerlei soorten en maten fietsen, e-Bikes en kinderzitjes zodat iedereen veilig kan deelnemen aan de tour. Onze unieke fietsen van het merk Electra® zijn uitgerust met comfortable zadels en veel hebben een mandje. Voordat de tour begint krijg je een uitleg over het verkeer en natuurlijk een flesje water voor onderweg. Barcelona is de afgelopen jaren een fiets vriendelijke stad geworden en er komen steeds meer fietspaden bij, we kiezen altijd de veiligste route.
Stacks Image 62088

privé gids

Stacks Image 62099

route op maat

Stacks Image 62110

kies je fiets of e-bike

Stacks Image 62132

tapas en cava inclusief

Stacks Image 62121

3,5 uur durende tour

prijzen per persoon super de luxe tour per fiets

2 volwassenen

63,-

3 volwassenen

53,-

4 t/m 8 volwassenen

45,-

9 of meer volwassenen

42,-

kinderen 9 t/m 14 jaar: 27,-

kinderen t/m 8 jaar: 16,-

prijzen per persoon super de luxe tour met e-bike

2 volwassenen

69,-

3 volwassenen

59,-

4 t/m 8 volwassenen

53,-

9 of meer volwassenen

50,-

kinderen 9 t/m 14 jaar: 34,-*

kinderen t/m 8 jaar: 16,-**

Alle bovengenoemde prijzen zijn in Euro en per persoon, inclusief gids, fiets, tapas en cava en natuurlijk een flesje water voor onderweg.
Het huren van de fietsen na een super deluxe tour is de rest van de dag gratis, voor e-bikes berekenen we 9 euro.. Wanneer je de fietsen wilt meenemen na de tour hebben we een rijbewijs, ID-kaart, paspoort of 200 euro nodig als borg.
* Om veilig op een e-Bike mee te kunnen fietsen moet je ongeveer 1.50 meter of groter zijn.
** Kinderen t/m 8 jaar kunnen op een voor of achterzitje mee, we hebben voorzitjes geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden en achterzitjes voor kinderen t/m 36 kilogram

vragen ? neem contact met ons op !

We hebben twee locaties in Barcelona, één dichtbij de Ramblas (Cruising Barcelona Ramblas) en de andere in de wijk Gràcia (Cruising Barcelona Gràcia) Wanneer je een privé tour boekt kan je zelf aangeven vanuit welke shop je wilt starten.

kies je startlocatie

kies een locatie
Cruising Barcelona Gràcia
c. Santa Tecla 7
08012 Barcelona
tel. (+34) 935 187 533
c. Santa Tecla 7, 08012 Barcelona, Spain
Cruising Barcelona Ramblas
c. Jerusalem 32
08001 Barcelona
tel. (+34) 930 110 311
c. Jerusalem 32, 08001 Barcelona, Spain

Cruising Barcelona Gràcia · c. Santa Tecla 7 · Barcelona

Cruising Barcelona Ramblas · c. Jerusalem 32 · Barcelona

Te voet naar Cruising Barcelona Gràcia
Wanneer je niet al te ver van ons vandaan zit, kan je natuurlijk gewoon lopend komen. Het makkelijkst is dan om te zoeken naar het kruispunt van 'Avinguda Diagonal' met 'Passeig de Gracia'. Op het moment dat je op dit kruispunt staat zoek je het gebouw met 'Hoteles Catalonia' bovenop de gevel. Deze straat loop je in en dan is het de tweede links. Mocht je er niet uitkomen kan je natuurlijk altijd even bellen.
Met de metro
Onze shop zit dichtbij metro halte 'Diagonal' van lijn 3, de groene lijn. Het is slechts 3 haltes vanaf de Ramblas. Ook Lijn 5, de blauwe lijn komt hier uit maar dan moet je ietsje verder lopen. Wanneer je uitstapt bij 'Diagonal' loop dan naar het kruispunt van 'Avinguda Diagonal' met 'Passeig de Gracia'. Op het moment dat je op dit kruispunt staat zoek je het gebouw met 'Hoteles Catalonia' bovenop de gevel. Deze straat loop je in en dan is het de tweede links.
Taxi
Taxi's in Barcelona zijn heel goedkoop en er rijden er duizenden rond dus er is er altijd één bij je in de buurt. Wanneer het groene lampje op het dak brandt, is 'ie vrij en kan je 'm aanhouden. Je zegt dan tegen de taxichauffeur: A la esquina Corsega con Pau Claris, por favor. dan sta je praktisch voor onze deur; je loopt het straatje in met op de hoek een 'bingo' en dan ben je er.
Te voet naar Cruising Barcelona Ramblas
Vanaf de Ramblas is het erg makkelijk ons te vinden. Zoek de hoofdingang van de beroemde markt ‘La Boquería’ en loop er doorheen. Aan de achterkant kom je op een plein, meteen rechts loopt een klein straatje omhoog. Loop deze in en dan kan je het niet missen. ’s Zondags is de markt gesloten, dan kan je het beste ‘carrer de Carme’ inlopen vanaf de Ramblas, het is dan het tweede straatje aan de linkerhand.
Met de metro
Onze shop zit dichtbij metro halte ‘Liceu’ van lijn 3, de groene lijn. De uitgang van de metro zit pal op de Ramblas. Volg de instructies die hierboven bij ‘te voet’ staan en je kan het niet missen. Mocht je er niet uitkomen kan je natuurlijk altijd even bellen.
Taxi
Taxi's in Barcelona zijn heel goedkoop en er rijden er duizenden rond dus er is er altijd één bij je in de buurt. Wanneer het groene lampje op het dak brandt, is 'ie vrij en kan je 'm aanhouden. Je zegt dan tegen de taxichauffeur: A la esquina Las Ramblas con carrrer de Carme, por favor. dan sta je praktisch voor onze deur; je loopt carrer de Carme in en dan is het het tweede straatje aan de linkerhand.

Metro lijn 3 ( de groene lijn )

Stacks Image 63282

Cruising Barcelona bike tours is een handelsmerk van El Perro Pijo S.L. · ES-B66322512 · Barcelona © 2018

Cruising Barcelona Gràcia
c. Santa Tecla 7
08012 Barcelona
telefoon: (+34) 935 187 533

Cruising Barcelona Ramblas
c. Jerusalem 32
08001 Barcelona
telefoon: (+34) 930 110 311

dagelijks geopend
van 10:00 tot 20:00 uur

SMS / WhatsApp (+34) 671 548 124

Stacks Image 63181
Stacks Image 63184