Stacks Image 38686

cruiser

Stacks Image 38697

stadsfiets

Stacks Image 38708

lage instap

Stacks Image 38719

e-bike

Stacks Image 38730

single speed

Stacks Image 38742

tandem

Stacks Image 38753

kinderfiets 24"

Stacks Image 38764

kinderfiets 20"

Stacks Image 38775

kinderzitje

Stacks Image 38786

bakfiets

Een roze met kersen of juist zwart met vlammen; we hebben zoveel verschillende modellen, er zit er zeker één tussen die bij past. Comfortabel en in stijl op je eigen houtje door Barcelona cruisen.

cruisers, lage instap, fixies en kinderfietsen

korte tijd

6,-

( +/- 2 uur )

halve dag

9,-

( +/- 5 uur )

hele dag

12,-

( van 10:00 tot 20:00 uur )

2de dag

9,-

( en volgende dagen )

week

49,-

( 7 dagen )

diefstal
verzekering*

2,50

diefstal + lekke band
verzekering*

3,50

super safe
verzekering*

5,-

bezorgen bij
hotel**

6,-


kinderzitje***

3,-

e-Bikes, tandem

korte tijd

12,-

( +/- 2 uur )

halve dag

18,-

( +/- 5 uur )

hele dag

22,-

( van 10:00 tot 20:00 uur )

2de dag

18,-

( en volgende dagen )

week

115,-

( 7 dagen )

diefstal
verzekering*

4,-

diefstal + lekke band
verzekering*

5,-

super safe
verzekering*

7,50

bezorgen bij
hotel**

6,-


kinderzitje***

3,-

e-Bakfiets

korte tijd

18,-

( +/- 2 uur )

halve dag

28,-

( +/- 5 uur )

hele dag

38,-

( van 10:00 tot 20:00 uur )

2de dag

28,-

( en volgende dagen )

week

165,-

( 7 dagen )

diefstal
verzekering*

5,-

diefstal + lekke band
verzekering*

6,-

super safe
verzekering*

9,-

bezorgen bij
hotel**

6,-


kinderzitje***

nvt.

Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW, veiligheidssloten en een gratis kaart van Barcelona. Om een fiets te huren vragen we een paspoort, ID-kaart, rijbewijs of 200 euro als borg.

* Wanneer je een fiets huurt bij Turbo dan ben je er verantwoordelijk voor, dit betekent dat mocht de fiets gestolen worden, je de dagwaarde van de fiets moet betalen. Daarom bieden we optionele verzekeringen aan. De basis diefstal verzekering dekt de waarde van de fiets maar je moet nog wel een eigen risico betalen, mocht je fiets gestolen zijn. De diefstal + lekke band verzekering is hetzelfde als de basis diefstal verzekering echter mocht je in de stad een lekke band krijgen dan komen we de band plakken of een vervangende fiets brengen. De super safe verzekering is een diefstal verzekering zonder eigen risico, dus in geval van diefstal betaal je niets, is inclusief lekke banden service en inclusief de aansprakelijkheidsverzekering die de schade aan de fiets en aan derden dekt in bij een ongeval. de prijzen zijn per fiets, per dag. De dagwaarde van de fiets hangt af van het model, de leeftijd en de algemene staat. Het eigen risico is € 120,- voor cruisers, lage instap, sport fietsen, fixies en kinderfietsen en € 500,- voor e-bikes en tandems.

** We hebben een beperkt bezorgingsgebied. Het kan voorkomen dat we op bepaalde dagen ( bv. in het hoogseizoen ) niet kunnen bezorgen.

*** We hebben kinderzitjes voor kinderen van 9 maanden t/m 8 jaar ( max 35 kilo ). Het is aan te raden om van tevoren aan te geven of, en wat voor soort, kinderzitje je nodig hebt. Zodoende kunnen we garanderen dat je kind veilig mee kan. prijs is per dag inclusief helm.
We hebben twee locaties in Barcelona, onze shops, één dichtbij de Ramblas (Cruising Barcelona Ramblas) en de andere in de wijk Gràcia (Cruising Barcelona Gràcia) Een fiets huren kan bij beide shops natuurlijk, als je een tandem, bakfiets of kinderzitjes wilt of nodig hebt, is het verstandig van te voren te reserveren.

Je vindt ons hier

kies een locatie
Cruising Barcelona Gràcia
c. Santa Tecla 7
08012 Barcelona
tel. (+34) 935 187 533
c. Santa Tecla 7, 08012 Barcelona, Spain
Cruising Barcelona Ramblas
c. Jerusalem 32
08001 Barcelona
tel. (+34) 930 110 311
c. Jerusalem 32, 08001 Barcelona, Spain

Cruising Barcelona Gràcia · c. Santa Tecla 7 · Barcelona

Cruising Barcelona Ramblas · c. Jerusalem 32 · Barcelona

Te voet naar Cruising Barcelona Gràcia
Wanneer je niet al te ver van ons vandaan zit, kan je natuurlijk gewoon lopend komen. Het makkelijkst is dan om te zoeken naar het kruispunt van 'Avinguda Diagonal' met 'Passeig de Gracia'. Op het moment dat je op dit kruispunt staat zoek je het gebouw met 'Hoteles Catalonia' bovenop de gevel. Deze straat loop je in en dan is het de tweede links. Mocht je er niet uitkomen kan je natuurlijk altijd even bellen.
Met de metro
Onze shop zit dichtbij metro halte 'Diagonal' van lijn 3, de groene lijn. Het is slechts 3 haltes vanaf de Ramblas. Ook Lijn 5, de blauwe lijn komt hier uit maar dan moet je ietsje verder lopen. Wanneer je uitstapt bij 'Diagonal' loop dan naar het kruispunt van 'Avinguda Diagonal' met 'Passeig de Gracia'. Op het moment dat je op dit kruispunt staat zoek je het gebouw met 'Hoteles Catalonia' bovenop de gevel. Deze straat loop je in en dan is het de tweede links.
Taxi
Taxi's in Barcelona zijn heel goedkoop en er rijden er duizenden rond dus er is er altijd één bij je in de buurt. Wanneer het groene lampje op het dak brandt, is 'ie vrij en kan je 'm aanhouden. Je zegt dan tegen de taxichauffeur: A la esquina Corsega con Pau Claris, por favor. dan sta je praktisch voor onze deur; je loopt het straatje in met op de hoek een 'bingo' en dan ben je er.
Te voet naar Cruising Barcelona Ramblas
Vanaf de Ramblas is het erg makkelijk ons te vinden. Zoek de hoofdingang van de beroemde markt ‘La Boquería’ en loop er doorheen. Aan de achterkant kom je op een plein, meteen rechts loopt een klein straatje omhoog. Loop deze in en dan kan je het niet missen. ’s Zondags is de markt gesloten, dan kan je het beste ‘carrer de Carme’ inlopen vanaf de Ramblas, het is dan het tweede straatje aan de linkerhand.
Met de metro
Onze shop zit dichtbij metro halte ‘Liceu’ van lijn 3, de groene lijn. De uitgang van de metro zit pal op de Ramblas. Volg de instructies die hierboven bij ‘te voet’ staan en je kan het niet missen. Mocht je er niet uitkomen kan je natuurlijk altijd even bellen.
Taxi
Taxi's in Barcelona zijn heel goedkoop en er rijden er duizenden rond dus er is er altijd één bij je in de buurt. Wanneer het groene lampje op het dak brandt, is 'ie vrij en kan je 'm aanhouden. Je zegt dan tegen de taxichauffeur: A la esquina Las Ramblas con carrrer de Carme, por favor. dan sta je praktisch voor onze deur; je loopt carrer de Carme in en dan is het het tweede straatje aan de linkerhand.

Metro lijn 3 ( de groene lijn )

Stacks Image 38987

huurvoorwaarden

1 ALGEMEEN

1.1 De verhuur periode start dagelijks om 10.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Fietsen mogen gehuurd worden voor een dag(deel) of voor een langere periode. De minimale huur periode is 2 uur.
1.2 Afleveren van de fietsen kan aangevraagd worden voor hotels of andere accomodaties die zich in het centrum van Barcelona bevinden. Voor deze service wordt 6 euro per fiets gerekend. Deze service is afhankelijk van beschikbaarheid.
1.3 Cruising Barcelona heeft het recht om verhuur te weigeren om welke reden dan ook.
1.4 Het terugbrengen van fietsen buiten openingstijden resulteert in extra kosten, we berekenen € 5,- per fiets voor elk half uur of deel daarvan na 20:00 uur.
1.5 Verzekeringen worden per kalender dag berekend met uitzondering van 24 uur huur, in dit geval berekenen we 1 dag ipv. 2 kalender dagen.
1.6 Meerdere dagen verhuur wordt berekend per kalenderdag. De prijs voor een etmaal ( 24uur ) is niet cumulatief.
2 RESERVERING, BETALING, BORG

2.1 Reserveringen zijn gratis en moeten ruim van te voren gedaan worden, om te kunnen garanderen dat er genoeg fietsen beschikbaar zijn.
2.2 Betaalwijze: contant of met bankpas bij terugbrengen van de gehuurde goederen.
2.3 Borg: De klant wordt gevraagd om een borg achter laten (€ 200,- per fiets) of om zijn/haar geldige ID (paspoort of rijbewijs) achter te laten. De borg zal worden terug gegeven op het moment dat de klant de gehuurde goederen terug brengt.
2.4 De klant die de huurovereenkomst tekent moet 18 jaar of ouder zijn en is verantwoordelijk voor de gehuurde goederen.
3 GEHUURDE GOEDEREN

3.1 De gehuurde fietsen en accessoires mogen alleen gebruikt worden door de persoon die het gehuurd heeft en zijn/haar groep, zoals aangegeven op de huurovereenkomst.
3.2 Het is niet toegestaan om de gehuurde goederen te gebruiken voor commerciële doeleinden, fietstours of photoshoots, tenzij anders aangegeven door Cruising Barcelona.
3.3 De klant is verplicht om goed met de gehuurde goederen om te gaan en de goederen te behoeden van schade, verlies of diefstal. Als één van deze genoemde situaties zich voordoen tijdens de huurperiode, zal de volle marktwaarde van de goederen bij de klant in rekening worden gebracht.
3.4 De klant is ten alle tijden verplicht om de fiets op de juiste manier op slot te zetten wanneer deze niet onder zijn/haar toezicht is.
3.5 Aan het einde van de huurperiode zal een medewerker van Turbo bikeshop de staat van de gehuurde goederen controleren. Schade aan gehuurde goederen zal in rekening worden gebracht.
4 BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

4.1 De klant is verantwoordelijk voor persoonlijke verzekering voor risico´s die zich tijdens een huurperiode voor kunnen doen. Cruising Barcelona is niet aansprakelijk voor enige lichamelijke schade, ongelukken, schade aan eigendommen van derden, verlies van persoonlijke goederen veroorzaakt door het weer, ziekte, of andere oorzaken die Cruising Barcelona niet kan beïnvloeden.
4.2 Het is de verantwoordelijkheid van de klant en zijn/haar gezelschap om de Spaanse verkeersregels te volgen en te respecteren.
4.3 Plaats van jurisdictie is uitsluitend Barcelona, Spanje. Dit contract valt onder Spaanse wetgeving.
5 DIEFSTAL VERZEKERING

5.1 Als de ´theft insurance´ checkbox is aangevinkt met ´ja´, geldt de diefstal verzekering in geval van diefstal van de verhuurde goederen.
5.2 De diefstalverzekering dekt de waarde van de verhuurde fiets(en), inclusief slot(en), exclusief persoonlijke aansprakelijkheid* in geval van diefstal.
5.3 Om in aanmerking te komen voor de diefstalverzekering in geval van diefstal, moet aan de volgende dingen zijn voldaan:
de fiets(en) moet(en) op de juiste manier op slot zijn gezet**, volgens de Cruising Barcelona norm.
- Er moet een officieel politie rapport opgesteld worden en deze moet bij Cruising Barcelona afgeleverd worden.
- De geforceerde of doorgesneden sloten en sleutels moeten naar Cruising Barcelona terug gebracht worden.
- De persoonlijke aansprakelijkheid (het eigen risico) moet worden betaald.
Als aan één of meer van de bovenstaande voorwaarden niet voldaan is, zal de volledige waarde van de verloren verhuurde goederen in rekening worden gebracht.
6 SUPER VEILIG, GEEN EIGEN RISICO VERZEKERING

6.1 Verzekerd de gehuurde artikelen tegen diefstal zonder eigen risico.
6.2 Inclusief lekke banden service voor assistentie onderweg.
6.3 inclusief aansprakelijkheids verzekering, polis nummer 181016701675, bij ASEGRUP seguros.
6.4 Om in aanmerking te komen voor de diefstalverzekering in geval van diefstal, moet aan de volgende dingen zijn voldaan:
de fiets(en) moet(en) op de juiste manier op slot zijn gezet**, volgens de Cruising Barcelona norm.
- Er moet een officieel politie rapport opgesteld worden en deze moet bij Cruising Barcelona afgeleverd worden.
- De geforceerde of doorgesneden sloten en sleutels moeten naar Cruising Barcelona terug gebracht worden.
- De persoonlijke aansprakelijkheid (het eigen risico) moet worden betaald.
7 DEFECTEN, SCHADE

7.1 Cruising Barcelona verhuurt goed onderhouden goederen zonder defecten of schade.
7.2 Enige vorm van schade die tijdens de huurperiode veroorzaakt wordt is buiten verantwoordelijkheid van Cruising Barcelona. Echter zullen beschadigde verhuurde goederen die naar de Cruising Barcelona worden gebracht worden vervangen, mits er vervanging beschikbaar is.
7.3 Wanneer de ´flat tire service´ checkbox is aangevinkt met ´ja´, is het mogelijk om hulp op locatie aan te vragen. Voor deze service geldt het volgende:
- Cruising Barcelona biedt deze service alleen aan tijdens openingstijden. Alle meldingen vóór 19:00 worden dezelfde dag nog gerepareerd.
- Deze service wordt alleen uitgevoerd binnen de service zone***
- Alle aanvragen kunnen tot anderhalf uur duren. Verloren tijd als gevolg van ee reparatie zal worden gecompenseerd in gratis huurtijd, niet in korting op de huurprijs.
De duur van de reparatie of vervanging zal worden afgetrokken van de huurtijd.
7.4 Veroorzaakte schade of verlies zal volgens de winkelwaarde in rekening worden gebracht.
* € 120,- per fiets, inclusief slot, € 500,- per ebike of tandem inclusief slot.
** Zoals getoond op een foto in de Cruising Barcelona
*** De service zone bestaat uit de postcodes: 08001 tot en met 08013 en 08015, 08018, 08021, 08024, 08025, 08029, 08036, 08037.

Cruising Barcelona bike tours is een handelsmerk van El Perro Pijo S.L. · ES-B66322512 · Barcelona © 2018

Cruising Barcelona Gràcia
c. Santa Tecla 7
08012 Barcelona
telefoon: (+34) 935 187 533

Cruising Barcelona Ramblas
c. Jerusalem 32
08001 Barcelona
telefoon: (+34) 930 110 311

dagelijks geopend
van 10:00 tot 20:00 uur

SMS / WhatsApp (+34) 671 548 124

Stacks Image 38886
Stacks Image 38889